Erotik för män homosexuell bodycontact com Posted on 13-01-2018

erotik för män homosexuell bodycontact com

Men vill man ha gratis medlemmar så är det ju deras sak. Några här säger att dom är ute efter ens pengar undrar hur det stämmer i verkligheten?.

När dom inte vill ha betalt och då är man gratis medlem. När man kontaktar supporten då får man inte det man ska ha utan helt annat eller så svarar dom inte alls. Att få leva ut sitt intima innersta. Hur ska man få mottagare konto nummer så man kan betala åravgiften?. Sajten är mest för tjejer och kvinnor som söker kontakt. Som man eller kille är det omöjligt att träffa någon tjej eller kvinna. Man kan se hur många svar alla får när dom annonserar - det spelar ingen roll hur man ser ut - tjejer och kvinnor får svar per dag, killar och män får 0 svar per dag.

En stor nackdel - och även ett regelbrott enligt sajten - är att många prostituerade kvinnor annonserar dag efter dag på sajten. Det spelar ingen roll om man rapporterar dom, supporten tar inte bort dom. Som man eller kille får man bara besök och svar från andra män och killar - aldrig från tjejer och kvinnor. Så det är upp till dej själv vad du söker om du tycker sajten passar för dej. Som man har jag inte hittat några fördelar. Hej, både ris och ros. Ros, har träffat många sköna vackra kvinnor från BC, ett par långa kk förhållande bl.

Är du en kvinna så är denna sida hemsk. Svarar du inte en man så skickar han sedan 50 mail till med tjat om svar. Svarar du med ett "nej" så blir du kallas "slyna", "omogen", "otrevlig", och massa andra saker. Männen här kan helt enkelt inte acceptera att man inte vill ha dom. Anmält några men inget verkar hända med det. Otrevliga män Väldigt få kvinnor vilket jag verkligen kan förstå Män som inte kan acceptera nej Inget verkar hända om man anmäler folk.

Webmastern är oförskämd och hånfull när man klagar och vips är du blockerad. För många minderåriga på sidan, polisen borde kolla. Det är så rakt på och "in the face" när folk börjar skicka kukbilder direkt och snacka om vad de vill göra osv.

Jag har inget emot att byta kukbilder det är ju kuk man är ute efter men samtidigt så blir det avskräckande när folk verkar för sexuellt aggressiva. Jag vill inte ligga med någon som har sex med allt och alla. Måste kunna lita på att personen är frisk. Gärna någon som, precis som jag, bara ligger med sin fru annars. En gång testade jag att vara med en kille men det var en besvikelse.

Han var bara intresserad av att suga mig och ville ogärna släppa kuken och låta mig suga honom en stund. Jag hade lixom föreställt mig att vi skulle ge och ta lite. Hade jag bara velat bli avsugen hade jag kunnat låta min kvinna göra det. Den erfarenheten har gjort mig lite avskräckt. Jag förstår självklart att en kille som gillar killar vill suga kuk det är ju därför jag själv är nyfiken , men jag blev ändå besviken. Är det ofta så att gay-killar kanske blir lite osams om vem som ska få suga, vem som ska få sperma först osv?

Jag vill inte gå ut på gay-klubbar av samma orsak som jag tycker att bodycontact är avskräckande. Det får inte kännas otryggt. Jag vill inte dra på mig någon smitta som jag sedan ger min kvinna. Så, är det någon som har något tips på forum, café, eller dejtingsida som är lite mer nedtonad, där det kanske finns en chans att träffa någon som jag själv?

Jag bor i närheten av landets näst största stad så mina resemöjligheter är relativt bra. Mackan52 Mackan52 Visa allmän profil Skicka ett privat meddelande till Mackan52 Hitta fler inlägg av Mackan52 Hitta alla inlägg av Mackan52 i detta ämne.

Du kanske borde tala med din fru istället, hon kanske är intresserad av lite omvända roller. Såg på ditt nick att du verkar bo i Trollhättan, prova att gå till Café Regnbågen annars, där kanske du kan hitta vad du söker. Ursprungligen postat av Douche-THN. Homofil eller bisexuell är vad du är.

.

Erotik för män homosexuell bodycontact com

Sex gay män i stockholm shemale sthlm

Homosexuell thaimassage stockholm happy end svensk escort malmö